بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Selasa, 20 Disember 2011

best ke pakai macam tu???

salam.....
apa khabar??
huh...cam mana yer, xder mood sangat nk buat entry..huhu*padahal xde idea...kih22
okey, seriously, minggu2 akhir sem 5 ni sangat2 meletihkan dan memenatkan...
u know why??
sebab dalam minggu2 last ni lah assiment berlambak, presentation lagi, kuiz, dan seangkatan dengannya lah...
huhu...ok,ckp sal assiment, cik teah teringat lah masa pergi discussion semalam..
mmg pelbagai ragam manusia yg bergelar mahasiswa/i lah yg cik teah tengok sambil menunggu member len datang...
sedang menunggu2 tu, telah melintas dihadapan cik teah seorang gurlz ni...
bila tgk die, satu soalan jer yg muncul dibenak fikiran cik teah..
" kalau die tibe2 sakit perut,macam mana? x ke haru nanti??"

haaaa..dapat teka x apa yg cik teah tgk??

hehehe...bukan nak mengata, tp tertanya2..xtaw la kot3 cik teah ketinggalan dalam hal berfesyen ni, cik teah xpenah pakai..tp,nak jugak tanya insan2 tersebut, best ke pakai macam tu?? seronok ke tayang kaki bentuk kaki tu?? best ke pakai ketat2?? xlemas ke?? xrasa susah ke nak duduk, nak buang air,xkira lah besar@kecik??..hurmm..musykil cik teah...

cik teah tahu, cik teah bukan baik sgt. tp, sekurang-kurangnya cik teah xpenah pakai cam g2, bukan xmampu,tp sbb sejak kecik umi dan abah cik teah dah terapkan dalam diri anak2 die supaya sentiasa jaga apa yg sepatutnya..then, bila bertambah2 dewasa ni, cik teah secara tidak langsung, tanpa dipaksa2 semakin  menjaga aurat cik teah..kalo zaman dulu2, kalau cik teah pakai bju lengan pendek, cik teah akan pakai handshock,tp lepas tahu pakai bende mcm tu pun mcm tunjuk aurat gak, cik teah xbuat dah...semoga lepas2 ni cik teah akan menjadi lebih baik, mcm BFF cik teah, iaitu Zuraida dan Hajar..:)

okelah, sbnarnya cik teah xtaw motif ape ni..otak kosong...hehehe....
apa pun, jaga diri sume,jumpa lagi..
saya xbersalah pape..hehe


salam...^^


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...