بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Jumaat, 29 Jun 2012

untuk ko...

assalamualaikum....

actully, this is a special entry today..
i would like to dedicate it to someone who always be with me,
i don't want to tell her name, but if she's reading it, i think she know it :)

firstly:

let me guest...
 mesti ko jwb E kan..macam laa aku xkenal ko...hahaha

oke, xkisahlah ape je perasaan ko..baca sampai abih! hik3




ok,aku dah penat nk edit2, so,aku taip mcm biasa jelah k..buat syakirah,aku sayang kat ko...walaupun kau nak muntah ke ape...aku xkisah...janji aku dpt luahkan apa yg aku rasa...terima kasih sbb sepanjang 3 tahun kita kan sini,ko sedia bersama dgn aku walau apa jua keadaan sekalipun...walaupun kite gaduh,tapi,bende tu sume menyebabkan kite kenal antara satu sama lain...

aku jugak nk mintak maaf kalu sepanjang kita bersama juga,aku banyak sakitkan hati ko...tergurau kasar ke,ape ke,tapi sape suh ngata aku dulu..kan ko jugak kene balik...hahaha...kau taw x,budak2 tu cakap kite kembar...yelah kan,ke hulu ke hilir asyik dgn ko je..tak tahu lah ko nk gaduh ngn sape lagi kalau aku dh xde nanti...kan? hanya aku yg boleh lawan ko dan hanya ko yg leh lawan aku balik...

banyak kan kenangan kita bersama kat sini...sebenarnya,aku ada wat video utk kau..tp,ada masalah sikit...so, sbg gantinya,aku buat entry ni utk ko...aku harap ko kotakan janji tu..kata nk cari someone bile kami sume p hantar report...walau dgn siap pun,aku doakan kau bahagia sahabat..semoga ukhwah kita xkan berhenti kat sini saja..harap2 jadilah family ko nk pindah ke kelantan lepas mak ko pencen...jd,dekatlah kite kan? boleh gaduh2 lagi...

okeylah, setakat ni dulu kot...aku pun x habis kemas brg lagi..takut abah aku dtg lak...ko jaga diri bek2...


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...