بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Rabu, 23 Mac 2011

bila idea berlambak,tangan mula gatal...


assalam...
hai..hai..hai...ekekekeke....entah kenapa 2-3 hari ni aQ macam rajin semacam je nk update ststus aQ kat bLog kesayangan aQ ni... hehe.. nak citer ape ea??? hari ni,bagi AQ, alhamdulilah...so far so gud... memang xngantuk masa kat kelas td..paling best 2 kelas encik MUN laaa....mmg xlarat nk gelak lah kalau kat kelas dy..mwahahaha.... maybe aQ xngantok sebab pekena RINDU CAFE kot?? hehe...sume kelas aQ, aQ pun semangat jer.....even kelas yg paling aQ mengantuk bila aQ masuk... iaitu..kelas...BUSINESS REPORT WRITING laaaa....hehe...tp,dalam kelas td,tetiba lak jadi blur bila tiba turn aQ baca...hehe..xpe2..lupakan jer...tapi kan, kekadang 2 aQ heran lah..tiap kali aQ nak turun bas masa balik kelas BRW, mesti kain aQ tersangkut kat bas 2..ish22..nasib baik lah aQ sempat sedar, kalau x, 2 kemungkinan mungkin jadi..

1) aQ akan jatuh macam nangka busuk
2) kain aQ koyak laaaa....

rasa2 nya yg mana aQ paling cun nanti bila kene kat aq? hahahah..adui,bila pk2 balik,mesti malu kan? tapi kan? dalam xbest 2,ada gak yg best cket...masa naik bas td, aQ ternampak admire aQ...yg aQ admire dy sejak sem1 lgi..wahhh..lama tu,dekat 2 tahun dah kot..ekekeke,...walaupun dah lama admire dy, sampai hari ni aQ xtahu nama dy...yg aQ tahu dy seorang airforce n paling penting, ore kelate..heheh

tapi,just admire jer...aQ suka tgk dy..mwahahaha..pengakuan kontroversi!!! sapalah org yg malang tu...haha..xtaw nape aQ suka tgk dy....tp, nampak mcm sombong jer...lantak dy la kan? aQ just admire je pon...bukan jatuh cinta...saja suka2...bak kata org sekadar mengisi masa lapang...hehehe...kata org lagi, (sume kata org..) bila kata aQ lak?? mwhahaha... kata org lagi, menikmati ciptaan Allah yg indah... ^__^ ..

biarlah dy jadi admire aQ n selamanya akan kekal begitu dan hanya aQ saja yg tahu siapa dy..hehehehhe...k la...sampai sini dulu kot..nanti, kita ketemu lagi yer...teruskan membaca..membaca itu jambatan ilmu....ehehe

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...