بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Khamis, 19 Januari 2012

t0p 13 players in FB

salam

hye sume..
lama x mengupdate...
rindunyer!!
mood:: habis exam!!
yezz!!
hopefully everything will be ok nanti..
insyaALLAH..

oke, post pertama lps abis exam..
nk cakap pasal bola  pemain bola..
okey.rangking ni bukan cik teah cilok kat mana2..
cik teah wat sendiri taw..
berdasarkan yg cik  teah search kat FB player2 ni sume..

p/s: ini hanya utk suka2..so,kepada peminat2 players yg berkenaan,diharap jgn marah2 n jgn henatam2 i taw...ni just utk suka2...ok..diulangi...suka-suka..


players yg paling ramai peminat@ follower kat FB




13) THIERRY HENRY     (1,034,577)      

 
  
                11)  CHRISTIANO RONALDO    (1,211,426)






10)LUIS SUAREZ (1,259,318)



 9) JOHN TERRY   ( 1,695,900) 



8)RONALDINHO  ( 1,704,698)




  7) RYAN GIGGS      ( 2,008,252) 


6) FRANK LAMPARD  (2,414,693)



top 5

5)STEVEN GERRARD    (5,672,501)



4)FERNANDO TORRES      (8,509,579)


3)RICARDO KAKA     (12,631,393)


2)DAVID BECKHAM    ( 15,121,253)




 1) LIONEL MESSI    (29,514,199)



So, amacam? ade x dalam 13 org ni, diorang adalah players feveret korang..??
well, kalau cik teah sendiri,incik no.5 tulaa..


yupp...abang long LIVERPOOL a.k.a STIVIE G..he also midfilder paling bagus setakat ni...hehe..


OKEy,hope korng enjoy ngn entry ni..
salam...^^















YA ALLAH...

salam....

apa khabar semua?
hurmm.
agak lama rasanya tak mengupdate entry baru...
enatahlah..masa exam rajin semacam jer...
tp, bile abis exam ni syaitan tak menghasut lak...
ini  tidak, kalau hari exam tu la idea banyak..

hurmmm...
sepanjang minggu ni banyak citer2 sedih...
citer sedih cik teah xpayah ckp la kan? mmg banyak..
skrg pun sedih je ase * sbb kene tinggal ngn rumate sebenarnya..
n citer pasal insan2 lain lak,
kawan cik teah kemalangan semasa dlm perjalanan balik ke kampung..
alhamdulilah..die oke dah sekarang.
pas tu, dapat pulak berita kematian ibu kpd kawan cik teah..
mmg cik teah xrapat dengan die,
tp sebagai saudara sesama Islam, 
cik teah turut merasainya..
dan terbaru,
seorang pelajar di tempat cik teah belajar,
meninggal dunia akibat kemalangan..
die meninggal pd malam jumaat..
ya ALLAH...hati ni sayu sangat walaupun cik teah tak kenal arwah,
td, cik teah buka fb die...
kawan2 arwah memenuhi wall utk ucapkan takziah..
sayu..terharu...nak menangis..
semua ada...
buatkan cik teah berfikir..
masa arwah akhirnya sampai jua..
semoga arwah di tempatkan dalam kalangan orang yang beriman...
iya..mati itu pasti...
tiap insan yg bernyawa akan merasai mati...
tapi,cukupkah bekalan yg kita kumpul selama ni??
untuk mengadap ILAHI??
Semua ni buatkan cik teah takut,
bagaimanakah pengakhiran nyawa cik teah nanti??
yaALLAH...sesungguhnya,matikanlah aku dalam iman...pengakhiran yang baik..
insyaALLAH..


Isnin, 16 Januari 2012

cinta dalam diam

cinta dalam diam..

itu yang lebih baik..

jika memang cinta dalam diam itu tidak memiliki kesemptan untuk berbicara di dunia nyata,
biarkan ia tetap diam..

jika dia memang bukan milikmu, dengan izin ALLAH, melalui waktu akan menghapus 'cinta dalam diam' itu dengan memberi rasa yang lebih indah dan orang yang tepat..

biarkan 'cinta dalam diam' itu menjadi memori tersendiri dalam sudut hatimu dan menjadi rahsia antara dikau dan pemilik hati..

jadikan cinta itu sebagai ikatan benang putih, dimana tak terlihat namun dirasakan
dan jangan jadikan cinta itu ikatan benang merah, di mana terlihat dan pahit untuk dirasakan...


sabo jelah

salam...

hurmmm...
agak lama kan cik teah xber entry...
bukan apa,
bz ngn exam...
pas tu tak tahu nak post apa lagi...

tp, skrg, rasa sangat tension..
sebab??
ok, masalah terjadi disebabkan oleh
cik teah yang selalu jatuh sakit sejak  dua menjak ni..
then, my lurve mum berat hati nk lepaskan cik teah pergi BAKTI SISWA lepas habis exam nanti..
okey, masalah dengan pengarah projek 1/2 selesai sbb he said if i want to quit, i must find pengganti..
the problem is, where i must to cekau orang dekat2 nk habis exam ni??
semua dah beli tiket dah...

the next problem is, my friend.
rasa tak enak ngn die sbb kalau cik teah tarik diri,die nak tarik diri jugak..
kalau tarik diri, kene cari ganti..
that's the main problem right now..

hurm...
nak tak nak,
berat ke,ringan ke hati ni,
kene join jugaklah nampaknya...
sabau jelah...

Jumaat, 13 Januari 2012

go..go..go power rangers

salam..
waaaa..terimbau zaman kanak-kanak ribena yang ceria biler tengok post tentang

POWER RANGERS
Jdi, cik teah nk wat jugak laa..excited nie..hehe..
sape yg memebesar zaman-zaman seangkatan  dgn cik teah mesti tahu  apa itu zeo rangers, rangers galaxy..dll..
tp,power rangers skrg xbest mcm dulu dah..kan??


ni list2 power rangers





then, power rangers yg paling cik teah sukew ialah ; 


 power rangers wild force


power rangers lost galaxy.

 ni antara wajah disebalik kostum yg comel itu..hehe

 ni time force rangers


                                                                     ni pulak wild force


ahahaaa..ingat juge dulu..suka sgt pasangkan rangers merah dengan rangers pink...hehe.



                                                                 kendrix and leo..hehe..





dan yang paling cik teah suke n ase diorang sweet sgt ialah.cole n alyssa...suke sgt diorang dlm power rangers wild force..hehe



p/s : rindu time kecik2 dulu..hehe

kerang busuk

salam....

oke..
die baru like komen aje..
ada orang tu,
tersengih-sengih macam kerang busuk..

hahaha..
maknannya??

xde maknnyaa...


hehe..
motif : ape-ape jela.

nazar

salam

ini adalah perbualan antara seseorang dgn mak die..
* seseorang itu adalah gugurlz

seseorang : Mak, balik nanti nak potong rambut..macam askar tu.
mak          : kenapa?? bernazar ke?
seseorang  : Erkkk....(lepas seketika) serabut lah mak rambut panjang-panjang ni..

hehe..
yela, macam mana lah mak die tak tanya macam tu.
angin tak de,ribut tak de,
tibe2 mintak nak potong rambut mcm askar.
perempuan lak tu...
hahaha....

hahaha..
motif : tak de keje

salam...^__^

semua serba tak kene


» » KAHWIN HANTARAN MAHAL « «
••► ish..mahalnya?nak jual anak apa?

» » KAHWIN HANTARAN MURAH « «
••► ish..murahnya hantaran,mesti pihak laki orang miskin sebab tu dia letak hantaran murah ja..

» » KAHWIN UMUR MUDA « «
••► ish..muda-muda dah kawin,ni mesti ade buat benda tak baik ni..entah-ntah dah mengandung..

» » KAHWIN UMUR LAMBAT « «
••► ish..dah tua baru nak kawen,tu la muda-muda tak nak kawen..org da beranak-pinak dia bru nak kawen..tak laku kot..

» » KAHWIN BUAT MAJLIS KECIL « «
••► ish..ni kawen ke ape?kedekutnya,makanan pun ntah pape bukan selalu, buatlah besar sikit..

» » KAHWIN BUAT MAJLIS BESAR « «
••► ish..besarnye majlis,kalah anak Datuk..nak berlagaklah tu,macam anak die je nak kawin kat dunia ni..

 BERSANGKA BAIKLAH..JANGAN DENGAR KATA ORANG,DENGAR KATA ALLAH SWT..HIDUP INSYAALLAH BAHAGIA..NAK KAHWIN TAK SUSAH TAPI MEREKA DAN KITA YANG BUAT KAHWIN JADI SUSAH


angau..angau...dan angau...



penah tengok tak filem nih? ni filem lama lakonan Aamir Khan.. cik teah dah lama nk tgk citer ni balik..yela, dulu,masa tgk citer ni, kecik lagi...skrg nak jd mak orang dah..hehe..nasib bek skrg dah ada dlm simpanan..jd, bile nk tgk citer ni, anytime, anywhere...hehe..best kan citer ni..ttg kasih syg seorang ayah kpd anaknya...dan lagu yg paling cik teah sukew ialah lagu ni laa...suke sgt..sweet sgt..suara budak tu comel..hehehe...

okey,selamat melayan ya...

daaaa..
salam

menyintai tak semestinya memiliki...

salam...

wahhhh...
tajuk entry yg jiwang amat....hehe

biasalah...sekali-sekala...
nak study pun, kat luar tu bising amat* sebab ada orang tengah tebang pokok + tengah nak maghrib jugak die rajin..
bila bising xleh nak fokus,
so,fokus kat baby lagi bagus...hehehe

okeh, berbalik kepada tajuk..
 menyintai tak semestinya memiliki
betullah kan, jika kita menyintai@ bercinta dengan seseorang, tak semsetinya kita akan memilikinya @ dimiliki oleh dia.

sebab..kita tak tahu lagi siapakah pemilik tulang rusuk yang kita ada sekarang *bg perempuan

dan

kita tak tahu tulang rusuk kita dengan siapa *bagi lelaki 


so, bagi wanita, bersabarlah dalam menanti pemilik tulang rusukmu, iringkan dengan doa..ubahlah diri kita menjadi lebih baik agar pemilik tulang rusuk kita itu adalah yang terbaik...

dan bagi lelaki, carilah dengan siapakah pemilik tulang rusukmu..titipkan doa...jadilah yang terbaik..agar 'peminjam' tulung rusukmu itu juga adalah baik...insyaALLAH,,,

sesungguhnya takdir ALLAH itu adalah terindah..

Khamis, 12 Januari 2012

my grandmother said...

salam...

ahaaa...
tetiba dapat idea..
maaflah...tajuk jer Bahasa ingelis nyer..tp,entry dalam Bahasa melayu..ekeke

ok,my grandmother said...
tak cantik tak apa,janji hati baik..^^
yezz!! i tottaly agree with u my love granny!!..muahhxx...hehe

yela, betul la kan, xcantik fizikal tak apa, sebab bende tu semua tu akan hilang,luntur *bukan dilunturkan dgn clorox oke,tp luntur dalam arus masa dan usia..

tp,org skrg xrisau pasal usia sbb boleh cucuk-cucuk...euwww...cucuk?? dunia je tu...

ok2.sambung balik..tp, kalau hati yang baik,untunglah..
sebab??
sebab ape ekk??
sebab.......................................selalu bahagia...

tp,kalau muka cantik,hati x cantik buat ape,hampeh jer..

apa pun,semua manusia ni ALLAH dah ciptakan sebaik-baik kejadian..
even ada kekurangan..kite tetap ada kelebihan lain yang kita xpernah sedar..

jadi...

pesanan penaja..


BE YOUR SELF OK!! ^__^




SALAM..

Rabu, 11 Januari 2012

selalu buat perkara 'bodoh' depan die

salam...

arggghhhxxx!!

kenapa! kenapa!

nk ignore die from my life!

pergi! pergi!!

sbb...

kalo lepas membelakangi die lepas terserempak die,
mesti cik teah akan cakap dalam hati..
"ishh,apa aku ni?? bodoh betul!!..eee..=.=

kekadang telintas..
"menyesal ak..len kali ignore jer'



kan??

hurm okeylah...
permisi...
daaaa

salam

Selasa, 10 Januari 2012

my baby..hik2

salam...
jumpa lagi kittew...uweeee

ni adalah entry ke 600 
eh..silap2..ke 300...
wahh..nk kata cam ne baru oke?
'eleh,baru 300 ratus nk kecoh' @ wawww?? 300??
hehehe...
apa2 jela..

skrg kan dah masuk 2012
xlama lgi bulan april akan tiba.
it's mean that..
my baby akan capai umur 2 tahun dah...
eheee..cepat ia membesar..hahahhihihihuhuhu


bt blogger biasa mcm cik teah,sume tu dah cukup.
mmg tagline
aku menulis bukan kerna nama,
cik teah akan ttp menulis selagi suka..selagi xmemburukkan pihak lain,
selagi ada cinta...opppss...hehe..

buat all my
c cantik dan c hensem yang seramai 60 orang setakat ni..
thanks a lot..

buat my baby,
  http://sweetswavesimple.blogspot.com/ 
ibu syg kamu taw..dont noti-noti..erkkk * saya masih sihat dan waras..hahahahhaa 


ha..okeylah..
nk study dulu..
jaga diri..
syg sume..
salam..



dalam hati tumbuh taman ketika ini..

salam...

hatiku berbunga-bunga saat dan ketika ini...
xkisah la cik teah yg perasan sorang2 ke ape,
tp seyes..bunga2 sdg berkembang2..
bunga mawar putih lg taw..bukan bunga taik ayam...hehehe

sbb..?
sbbnya,....
hehehe..
malu nk cakap...

saje jer..
ok,cik teah segan sebenarnya..
tp,bg hint sikit boleh kan?

pemberi semangat memberi semangat kat cik teah...
ekekeke..*blushing nya muke ni...hehehe

xde niat nk gatal oke..
sekali sekala je cam gini..
bertuahnya sesiapa yg jd milik die,,
*kalau setakat mcm cik teah ni, xyah berangan awal2 lagi..xlayak ngn org mcm die..
huhuhu* cik teah sedar setakat mana kelayakkan diri utk org seperti die.

cinta tu xsemestinya memiliki..
dan cik teah doakan die menemui insan yg selayak dgnnya..



amin...

Ahad, 8 Januari 2012

reason buat sy semangat hari nie..^__^

salam..

okey..mood cik teah skrg,alhamdulilah..
:: bangga n terharu::
reason?? hehe

sbb tanpa disangka2..
cik teah menerima kunjungan dr blogger yg cik teah hormati..*bukan bodekan ye..hehe
iaitu PULAKDAH..
ye..diakui,sbg pembelog biasa mcm cik teah,apabila blogger yg kite hormat n punya follower beribu bc blog kite,bangga kowt..hehehe..*nasib baik xkembang lubang hidung nie..
xkisah la org nk ckp ape kat entry ni.yg penting cik teah hepi!!
ekekekee..

Seyes xsangka...
yela, belog cik teah ni biasa2 jer..
belog budak2 katakan...ekekekee..
cik teah dh lama follow blog  tersebut..masa tu guna nama len..
walau apa pun,sy tetap follower PULAKDAH yg setia..
walaupun sy xkomen,sy ttp jadi silent reader..

sekali lagi.
terima kasih :)

muka bangga yg cute mcm saya..hehe


p/s : sama2 kite majukan indsutri blog negara..hehe





anak manjakah aku??

salam

hurmmm..
adakah saya, cik teah ni anak manja??
situasinya gini,
1) kalau xdgr suara umi @ adik bongsu 1 hari mmg xsah n mmg xde makna.heehee
2) kalau ada pape,mesti nk gtaw umi.
3) masa taw umi nak mai UUM,setiap jam cik teah coll
4) skrg, sbb xdgr suara umi* sbb tepon umi abis bateri utk hari ni,mood utk study xmai2 lagi..adakah??
   *haha..kebetulan..umi dah mcg ngn hp abah..*yezzz!! semangat!!


haha..kekadang lucu gakk..jika nak dicompare cik teah n rumate,nampak mcm die yg manja ngn family..tp die rileks jer..jarang sgt nampak die gayut ngn mak die..hehe..cik teah?? haha..dlm seminggu,kalau 2-3 x coll or mcg,mmg xsah...hehehe...

so,kesimpulannya,x semsetinya, muka sweet,comel,lembut tu manja n xsemestinya juga muka legend,ganazz,dlm hati xde taman negara...wakakaka

ok, stakat ni dulu...
jumpa lagi..
daaaa..
^__^

Jumaat, 6 Januari 2012

jangan dipandang hina beliau-beliau ini..

salam...

entry kali ini adalah ttg orang-orang yang berada di sekeliling kita..
yg dalam sedar atau tidak kita mungkin telah 'menghina' mereka tanpa kita sedar...
ia adalah untuk peringatan utk semua2 n utk cik teah juge..^^
sbb kerja diorang mencari kerja yg halal..
mmg diorang dibayar gaji, tp,kekadang tue, hargailah fungsi mereka
  • pengangkut/pemungut sampah
         - peranan mereka tersangat sangatlah  penting sbb, kalau diorang xde,sape yg nak angkut sampah sarap yang kite buang sampai bertan-tan tiap2 hari tue?
         * kekadang geram bila tgk berita ttg masalah pembuangan sampah ni, bile sampah berbau ke apa ke,pandai pulak nk bising, tp, masa buang tu, buang betul2 dlm tong ke tak?

  • Tukang cuci
        - kalau xde mereka, sapa yg nak bersihkan segala kekotoran2 yg kite buat tanpa kite sedar tue?
        * xluak pun kalau kite ringan mulut,tegur2 mereka

  • tukang  kayu/tukang rumah @ buruh
        - agak2,kalau diorang xde, ada x menara KLCC, menara KL n etc laa

  • kedi golf
        - sape yg sanggup ke hulu ke hilir kutip bola.? pemain golf tahu pukul je,kutipnye malas.

  • nelayan
       - asenye kalau diorang xde, xmerasa makan ikan laut la kite.

  • mekanik
      - kalau depa xdak, sape nak baiki kereta kita yg rosak tue?

  • pencucu bagunan
       - hargailah diorang sbb diorang sdg mempertaruhkan nyawa mereka semasa sdg wat kerja tue

  • pemungut kelapa sawit
      - risiko cuaca, keadaan persekitaran,kalau xde diorang, sape nak kait tandan kelapa ?
  • mak cik/pak cik kantin
       - part ni ditujukan utk budak2 sekolah @ budak2 U.
       - ce bayang kalau diorang x kutip pinggan mangkuk @ bersihkan meja,sbb cik teah pun budak U n cik teah tahu,kite jugak yg wat semua tue,kita pun xselesa kalau meja tempat kita nk makan tu kotor kan? tp apa salahnya kalau ucap terima kasih@ sekurang-kurangnya senyum kat diorang..anggap diorang mcm mak ayah kite..xsalah kan?
       * kekadang kesian tgk, pak cik dan mak cik ni,tua2 pun kene kerja lagi..cik teah terus teringat umi dan abah kat rumah n bertekad diorang xkan kerja dah bila cik teah dah berjaya..amin.

senyum!! ^__^
p/s ; belajar untuk berterima kasih dan senyum..x luak pun okey! ^^


rindu beliau2


tutup lah aurat

salam...

soal menutup aurat adalah bukan isu baru..

kadang2 iya boleh jadi isu sensitif bagi sesetengah pihak..
cik teah nk ulas panjang lebar pun takut tersalah cakap..

ada seorang teman blog cik teah menanyakan hal ini..
cik teah terkedu..serba salah dgn soalannya..
tp, soalan die bukan susah sangat..cuma cik teah tak tahu nk jawab mcm mana ^__^

ok, die tanya cik teah

" wanita muslimah wajib pakai tudung ker?"

okey, ni jawapannya.
wajib..

tp,mungkin die akan tanya balik,
' kalau tidak pakai tudung tu macam mana ya??

hurmm..yg tu mmg susah cket*sbb isu sensitif.

okey, cik teah akan terangkan dgn ayat cik teah..

menutup aurat itu wajib kpd seluruh muslimah selama dia masih berpegang teguk kpd ajaran agama..menutup aurat itu bukan sahaja memakai tudung @ menutup kepala semata2..sbb ramai yg salah definasinya kat situ..
kenapa cik teah cakap mcm ni?
sbb, diorang pakai tudung, tapi, pakaian tu xpayah cakap la,
ketat sana,ketat sini,dedah sana,dedah sini..
mereka tidak mengikut peraturan pemakaian seorang muslimah yg sebenarnya..
kira tutup,jadilah..

sebenarnya, ia sepatutnya diperbetulkan..

so, the simple things is..
menutup aurat itu adalah wajib.
kite belajar agama n kite tahu..

salam ukhwah..

my cinta hati

salam..

hyp semua...apa khabar?? chat x??
kalu chat,alhamdulilah...kalau x, cepat2 makan ubat taw?

2 hari xjumpa incik cinta hati..rindu lak..*2 hari ker? hehe..

well, harap2 semasa cik teah xdpt jumpa incik cinta hati ni, korang dtg jugak jenguk2 iye biarpun dh sihat skrg...hehehe..
cik teah syg sgt2 kat incik cinta hati ni..
dan kalian2 c cantik dan c hensem inilah penyeri2 di taman incik cinta hati cik teah..hehe
 sebagai seorang blogger,xkisah la pro ke tidak, tp cik teah cukup yakin blog adalah salah medan luahan perasaan, berkongsi idea,pandangan dll..tp,xkisahlah..tp, jangan sampai kutuk @fitnah orang len taw..xbaik..!!huhu

mcm cik teah lak, cik teah lebih syg incik cinta hati iaitu incik blog dr incik FB.hehe..
korang lak cam mana??


walau apa pun, kalian sangat bererti buat cik teah..kalian juga pencetus semangat cik teah..
terima kasih semua..^^


sayang u'olls..

Isnin, 2 Januari 2012

syg korang ketat2!!

salam....

ptg ni ase tacing2 la pulak...
hurmm....xtahu nape....ishk2..sobs2..huhuhu..

okey,you'ls semua mesti ada kawan baik kan?? BFF forever..
@sahabat sejati...mesti ada kan??
ok, sebenarnya kawan,sahabat,teman, adalah mempunyai maksud yg berbeza bg cik teah..

kawan = semua org leh jadi kawan, tp agak mustahil utk jadi  sahabat.
sahabat = some one yg selalu bersama kita x kira susah @ senang. ketawa dan nangis sama2 la kiranya
teman = lebih kurang kawan.,tp fungsi nya lebih sedikit dr kawan.\

dan, cik teah ada 2 org sahabat baik..sahabat dunia akhirat..love both of them much!
 beliau2 yg tersebut ialah
CIK JA dan CIK DA. 
Ini adalah panggilan manja kami bertiga..kekadang baby,ucuk, anje..*gedik kan??hahaha.. 


panggilan tu tgk keadaan..kalo terasa nk menggendik, panggil jela..hihik

kami selalu bersama xkira susah @senang..pergi merendek sama2..tp, balik cuti sem nanti agak keciwa sbb CIK DA xdpt join sbb die ada agenda utk menambah ilmu..
nanti masing2 akan kahwin,kami dah janji nk tdo rumah masing2..haha..agak2 sape kawin dulu antara kite..haha


p/s; apa pun ,syg korang ketat-ketat!!


study time

salam n selamat pagi..

tajuk entry xleh blah*padahal nak tdo dah pun..hehe
hehe..jam menunjukkan kol 2 lebih n cik teah n rumate masih lagi study.*kononnya,padahal duk wat entry baru kat incik blog..ehehee

well, sebenarnya dah abis study utk hari ni..ni entry sblm tdo..ekekekee...

td dok study subjek PERUNDINGAN..hehe..
hopefully semuanya akan berakhir dengan baik..
insyaALLAH...

Tp, kalau My LurVe Mum tgk ni, mesti die bangga...
hehehehe...



jadual exam cik teah..comey x? ehehe




kantoi guna google translate..hehe*almaklumlah MUET band 6..haha




ahaksss..oke
gud nite semua..
gud luck!!
see u tomorrow

salam..^^

YEYY!! esok sekolah

salam....
hyppe semua..chat x??
alhamdulilah...
ok, untuk pengetahuan kalain esok kan 3 jan 2012..
and it means that......
 tomorrow is starting for the school day!!!
ahaksss!!!
yeyyy!! really fully excited to go to school!!  haha
nk wat check list sikit.
kasut?? ada! uniform sekolah?? ada!!, beg baru?? ada!!, alat tulis?? ada!!ada!!

okey,cukup dah...
cepatlah esok..xsabar nk p sekolah...hehehe

hahaha..sebenarnya tlg excited bg pihak adik2 cik teah jer..hik2.*jahat tak??

okey, buat adik2 cik teah n adik sape2 jer, akak nk pesan
 belajar rajin-rajin,don't noti2

happy school again!!!





p/s: rindu zaman sekolah rendah dulu T__<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...