بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Rabu, 26 Januari 2011

karTUn

ermm..bila duk belek2 pic td,aku ternampak la satu anime yg aku download tak lama dulu..pas tu,tiba2 dtg la idea aku untuk bercerita ttg kartun2 kegemaran aku masa kecik2 dulu sampailah sekarang...hehe..

1) DRAgoN baLL...

ingat xlagi,tag line citer ni, 'DRagOn bALL ada 7 biji' semuanya...n masih ingat lagi x budak kecik yg ada ekor tu..??Hehe..dulu ingat ag,time kecik2,tiap2 hari sabtu,jam 9.30 pagi,dibawakan oleh Apollo,AKU NGN ADIK2 xkan miss tgk citer ni..aku suka sangat kartun ni..xtaw kenape..hehe..maybe masa tu kan budak2...hehe..tp,kartun yg lebih feminin melambak2 mcm SAILOR MOON tu..tp,aku xsuka sangat pon...mungkin ia LEBIH dekat NGN aku kot,yg cintakan keganasan..hehehe..xdelah..msa kecik2 dulu aku ganaz cket..biasalah tu..watak2 spt,GOKU,GOHAN,BEZITA,TRANZ,BULMA,KIKI, dan ramai lagi lah..sangat melekat kat dlm hati aku...hehe..kononnya..penjahatnya,aku lupa..hehe..tp,kebanyakan nya lepas lawan ngn GokU,AKan jd baiK..tu yg best tuuu...




2)NAruTo

sape SukA tgk NaruTO?? angkat kaki..ngeh2~~..ni salah satu anime yg aku minat...aku sebenarnya,xSUka PON naRuto 2, TP AKU sukKA sAsuke..hehe

dy ni sgt kene ngn jiwa aku..wahahahaseorang yg pendiam..pendiam?? aku pendiam?? oh...no....hehehe..dah2 tak yah ulas byk2,,next...hehe

3)ppoWER RAngerS


power rangers ni,ada byk versi...aku lupa lak aku minat versi mana..tp,awal2 dulu,best ag,lama kelamaan aku ase cm xbest jer..(sbb dh makin matang kot) matang ker?? heheh..ok latu..kecik2 dulu,aku suka power rangers pink..sbb aku suka wana pink..skrg,xsuka daa...hehe

4)pucca
sangat2 cumil..itulah yg boleh dikatakan ttg kartun ni..pucca n garu..kiut miut..even xberckp pun,aku suka citer ni..kesungguhan pucca yg suka kat garu n sanggup wat ape aje u garu,,sgt cumil..hehehe


4) pingu

ishhh..mcm budak2 aje aku ni..pingu pun suka ker?? ni satu lagi si comel...even xbersuara,kdg2 leh wat aku ketawa..pagi2 lagi aku ngn adik2 akn tercongok kat dpn tv,tgk kartun ni..bagus gak tv siarkan kartun pg2,leh ajar budak2 bangun pagi..hehehe..apa pun pingu sangat comel bile dy marah n buat jahat kat adik dia..hahaha

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...