بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Ahad, 16 Januari 2011

are-ku,are-ja,iey-da


assalam...
ketemu lagi kita..hari ini,saya ingin bercerita tentang tajuk entry kita pada kali ini..(ehh,macam skema pulak) hehehe...ok2,sebelum tu,aku nak kenalkan 2 orang melayu terakhir ini...

yang ini namanya siti hajar atau lebih mesra disapa are-ja.


yang kecik molep ni pulak zuraida,atau nama pendeknya iey-da.


aku mula kenal cek mek- cek mek ni masa form 4.kiranya kalau masuk tahun 2011 ni,dah hampir 6 tahun dah persahabatan kami...wahh,lama jugak tu..berbagai onak dan duri jugak ditempuh untuk kami kekal sampai ke hari ini..alhamdulilah..setiap dari kami dah faham perangai dan sikap masing- masing.. so,tiada istilah gaduh2 besar antara kami. aku ingat lagi...masa form 6,aku pernah gaduh dengan diorang..tapi,tak lama, paling lama pun setengah jam aje..heheh..tak lama pun..aku mmg tak oleh kalu xbercakap ngn diorang ni..mcm ada something wrong je kalo kami tak bersama.mesri ada orang tanya.gaduh ke??.tapi adatlah kan..mesti org fikir gaduh kalo selalu bersama,tapi,tiba2 salah sorangnya duk sorang..

mula2 aku nak bercerita pasal are-ja..dia ni lahir tanggal 20 november 1989..asal kelantan lah,takkan india kot?? heheh..jgn marah yer aja...dia ni aku tgk warak jugak.,lemah lembut,cantik luar dan cantik dalam..aku suka makan kek coklat dan kek gula hangus hasil dari air tangan dia..hehe..pendek kata,calon menantu pilihan aku lah ni...haha...dia pandai melukis jugak..tapi,tak penah nak lukis potret aku pun.. asyik duk lukis orang lain jer..haha..aku ni kdg2 jeles gak ngn dy..maklumlah,sume dia pandai wat..aku ni, tak de lah byk sangat yg aku pandai wat..hehehe..dia ni kdg2 buat aku rimas gak..eyelaa,'gedik' n 'manja ' sangat ngn aku. apa tidaknya,wat blog pun nak aku ajarkan..padahal skrg,dah lawan blog aku dah..tu diaaa..
boleh jer dy wat sendiri,tapi saja nka manja2 ngn aku lah konon..ehhee...dy sekarang study kat um.amik cos sastera..dan bercita-cita naj jadik seorang ustazah..ekkk yeke?? pandai2 aku jer..hehehe...dy macam aku jugak,suka kucing n bola..kalu ada something yang berkaitan dengan benda2 kegemaran kami,kami akan share sama2...dy ada 5 0rang adik beradik dan seorang anak saudara bernama amirul..dgr2 nak masuk dua dah..wahh..best2..apa pun tahniah yer..itulah serba sikit ttg gadis ini...

haaa..sekrang,iey-da pulak, dy lahir tanggal 26 mac 1989 laa..kiranya kakak lah..tapi kakak bulan jer..hehe..tuannya kecik molek..org kata,kalau tubuh kecik mcm ni, lambat tua..yeke? dy ni warak jugak.even dari segi pakaian,kata2 n sume2 lah..kiranya macam ustazah lah..mek ni suka sangat membebel..kiranya macam aku jugak lah...hehehe..dy ada 12 orang adik beradik...wah, meriah tu..anak saudara ada 3 dah...comel2 belaka..macam aku lah..hehehe..ida ni sangat cantik..kawan2 aku kan? sumenyer mesti cantik..aku jer yang comel..hehehe...berbeza dengan aku ngn aja pulak,dy sangat tak suka kan kucing...hehhee..seorang yang lemah lembut..dengar2 dah ada ustaz..moga2 bahagia lah dengan ustaz dy tu...amin...dy sekarang belajar di upm..cos sastera jugak...
specialnya diorang ni apabila diorang insan2 bertuah yang dapat tgk boy aku..mana taknya..aku yang ajak diorang temankan aku masa pertemuan pertama aku dan dia..haa...kira beruntunglah kan? hehe
itulah serba sedikit berkenaan gadis2 melayu terakhir ni..alu harap persahabatan kami akan berkekalan hingga ke akhirnya. aku sayang korang...moga korang akan terus jadi sahabat sejati aku..tak kira susah atau senang,kita akan tetap bersama ke akhirnya...

2 ulasan:

si tudung hitam berkata...

hahahaha..mu ni gak eah..
erm,x reti dh bt kek gulo hangus..kes mu puji kuat lajok etep...huhu
psl blog 2, erm...aku kea nie...
sy bdk bru blajar klu slh tlg tnjukkan..hehehe
insya-ALLAH, t aku bt potret mu neh..
title dio puteri comot ngan putera busyuk...bereh.??hehehehe

..sutera qasih... berkata...

haha....aku xkira..aku nak mkn jugak..hahah
buleh rr..lukis cun2 cket..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...