بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Jumaat, 13 Januari 2012

menyintai tak semestinya memiliki...

salam...

wahhhh...
tajuk entry yg jiwang amat....hehe

biasalah...sekali-sekala...
nak study pun, kat luar tu bising amat* sebab ada orang tengah tebang pokok + tengah nak maghrib jugak die rajin..
bila bising xleh nak fokus,
so,fokus kat baby lagi bagus...hehehe

okeh, berbalik kepada tajuk..
 menyintai tak semestinya memiliki
betullah kan, jika kita menyintai@ bercinta dengan seseorang, tak semsetinya kita akan memilikinya @ dimiliki oleh dia.

sebab..kita tak tahu lagi siapakah pemilik tulang rusuk yang kita ada sekarang *bg perempuan

dan

kita tak tahu tulang rusuk kita dengan siapa *bagi lelaki 


so, bagi wanita, bersabarlah dalam menanti pemilik tulang rusukmu, iringkan dengan doa..ubahlah diri kita menjadi lebih baik agar pemilik tulang rusuk kita itu adalah yang terbaik...

dan bagi lelaki, carilah dengan siapakah pemilik tulang rusukmu..titipkan doa...jadilah yang terbaik..agar 'peminjam' tulung rusukmu itu juga adalah baik...insyaALLAH,,,

sesungguhnya takdir ALLAH itu adalah terindah..

2 ulasan:

Ery Prihananto berkata...

I like this :)
Tp menurutku,cinta tu harus memiliki lah.. Cinta sejati atau jodohmu tak boleh kau lepas :)

..cik faTiha Tea'ah... berkata...

trimas ery kerana sudi membaca posting aku..
iya..mungkin benar kata kamu,
tapi, andai dia cinta sejati atau jodohku, ALLAH akan temukan hati kami satu saat nanti..aku tidak akan putus berdoa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...