بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Rabu, 6 Jun 2012

encik JAMALUDIN mmg sweet :)

assalamualaikum...

according to my title...
encik jamaludin is my luv abah..

mcm entry dulu2, cik teah penah bagitau bahawa abah cik teah ni jenis xtunjuk yg dia sayang..
hehe...apa yg membuatkan cik teah ckp die sweet ialah.....sebenarnya,byk bende sweet yg abah wat,cuma kali ni cik teah ase super duper sweet...huhu
the story begain bile,abah akan dtg ke kedah sbb  ikut rombongan kawan die hantar menantu.so, katanya abah nk singgah amik brg..padahal rindu kat cik teah lettew...hihihi...itu pun umi beritahu...
okey,nk dijadikan citer la kan,,mcm selalulah...

cik teah : umi,nanti kirim sambal ikan bilis kat abah eikh...
umi       : abah dah beli siap2 dah ikan bilis..tunggu masak jer..die dah taw dh anak die suka..
cik teah : ^____^ hehe

okey..situasi kedua,masa abah dtg kat tempat cik teah, dah siap letak brg kat bonet kete,abah pun tanya,.
abah : ada duit x? (padahal mmg nk bg pown..hehe)
cik teah: ade..

abah pun hulurlah RM** kat cik teah..then,lepas salam ape sume ngn beliau n adik cium tgn aku,beliau2 itu beansur pergi..
then,xlama kemudian abah coll,
abah : cukup x duit tadi?
cik teah : erkk..cukup2...

haha..abah selalunya payah nk bercakap tepon ngn anak2..walaupun die mcm tu,tp cik teah tahu,die syg kat anak2 die...syg abah jugak...^__^



p/s: utk seseorang yg dah hari2 ditunjukkan kash syg oleh bapanya akan menganggap entry ini adalah biasa...tapi,utk seseorang yg mcm cik teah,yg memiliki seorang abah yg tunjukkan syg die dgn cara lain,ia adalah sesuatu yg cukup manis :)


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...