بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Ahad, 22 Julai 2012

THE sensitive WORD

Assalamualaikum (w.b.t)

the sensitive word is perpisahan... semua org akan takut utk melaluinya..namun adat sebuah pertemuan, pastinya akan berkesudahan dengan perpisahan...itu tidak dapat dielakkan di dunia ini...takdir yang akan menemukan, dan takdir jua akan memisahkan...

sukar sebenarnya utk mengungkapkan kata2 ini.. 3 tahun ini di sini menyimpan berjuta memori yang cukup bermakna dan terkesan di sanubari..benarlah org cakap, mula dtg, mmg xsuka, hari2 nangis nak balik, tapi akhirnya nak tinggalkan tempat ni pun dengan air mata jugak...

saat ini, dekat facebook, rakan2 sdg sibuk post status mereka dah habis exam, duk packing2 brg, dah nak praktikal, hurmm..itu semua membawa kesebakan di hati...entah bile lagi dapat jumpa mereka semua...silaturahim yg terjalin di antara kami semua benar2 kuat..terima kasih ALLAH,kerana menemukan takdir yg indah sepanjang 3 tahun ini... sesungguhnya, silaturahim ini cukup bermakna kepada ku..semoga rahmat ALLAH selalu bersama kalian...

dan, buat rumate ku, yg menjadi pengongsi setia bilik 4F312, dari sem 1..tapi terkilan sikit sbb td aku lupa nk ajak mung amik gamba ngan aku dpn bilik kite sebelum kite tinggalkan bilik yg menyimpan berjuta memori..buat rakan2 ku disini..,believe me..all of you is the best thing i ever had here..


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...