بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Ahad, 5 Disember 2010

...mY sWeeT ChUMeL liTTle BoY..



waduhhh..jelingan yg bisa mencairkan hati anak dara.....hehe



hahaah..jahat x aku.....



hahaha..sengaja suh dy renyih(senyum) lebar2 sbb nk amik gambo dy xdak gg..hehe




ni masa My Little Boy baby..cumil kan?? ditambah pulak ngn aku dah inovatifkan pic ni..hehee


cumel x baby dalam gambo ni...cumel kan? kan? haaa,kalu nk tahu,ni la baby aku...haha..baby ler sgt ?? kawin pun belum,alih2 ngaku ada baby...xpa laa..mmg baby aku pun...My Little Boy...adik bongsu aku....nama diberi Muhammad Salman..( xder kaitan dgn Salman Khan yer) maksud nyer yg lawa..hehe...ni masa dy umur 2 tahun..baru bangun tido...bertambah2 la kecumilan dy an?an?
bangun2 jew terus dapat belon...lagi la terserlah kecumilan dan ke'cute'an nyer...dy lahir 26 julai 2004...dekat ngn tarikh adik aku yg sorang lagi..family kami unik sikit...hehe...
aku ingat lagi masa awal2 dapat tahu my love umi mengandung,aku laa yg paling hepi...n aku cakap aku nak adik laki..bukan apew..aku dah jaga 2 org adik girl...jadi dah boring laa.nak merasa jugak jaga baby boy...aku suka baby boy sbb senang nak dijaga...hehee..xlaa,sama jer kasih sayang aku...tapi,ngn My Little Boy ni lain sikit laa sbb aku yg jaga dy masa umi aku p keje..tdo pun ngan aku..agak manja jugak laa...hehe..biasalah bongsu an?an?l
sebelum lahirnya budak cute ni, ada citer disebaliknya.....org len nk adik pmpuan,tp aku still nk lelaki...siap jnji ngn umi aku yg nk jaga dy nt..org len nk ppuan sbb nt adik beradik aku cukup lah.4 boy, 4 girl...tapi,skunk dah jadi 5 boy,3 girl only..ada aku kesahh?? jnji apa yg aku nak dapat...syukur2...sumenyer bukan kat tgn aku...tapi ALLAH yg kuasa...alhamdulilah....
dah dapat adik lelaki yg di idam,apa lagi,berangan nk letak nama la..aku nk letak nama Muhammad Amer Lukman..tapi,aisehhh,cdangan x diterima...sbar jelaa...xpela,jnji dah dapat My Little Boy..hehe..bahagia2....
skrg dah nak masuk darjah 2 dah dy..dah besar panjang pun...makin hensem lah pulak...hehee...nakal pun ada lah..tapi,biasalah budak2..laki pulak 2...tapi,kalu pmpuan lak owg ckp,makin besar,makin gediksss...hehe..tapi aku xpun,haha..try la adik2 pmpuan aku ni gedik..mahu nak kene makan penyekeh aku....hahah...
aku kan kakak yg baik..hehhe..baik ke? baik laa..tapi,kdg2 bila ingat balik,bila aku masak,aku mesti panggil budak cute ni rasa masakan aku...yg xsdap pun dy balun ckp sedap..mmg xleh caye....haha....kadang2 tu,bila amuk dy dah dtg 2,habislah....habis sume org dy nk tarik rambut..kdg2 geram jugak..tapi,ngn aku dy tarak berani laa...macam2 ragam adik bongsu aku ni...cukup takut dgn darah...even darah org len,tp kene kat dy.aduss,menangis bagai nak rak....penat aku melayan...haha...tapi,bila dy tgk citer kartun ke,ape ke...tg lucu la,xlucu wat pe..hihi..suka dgr dy gelak...chumil g2..yelaaa..adik sape kan? adik aku tuu...
penah sorang kawan aku ckp, muka budak cute ni mcm aku...mmg la mcm aku..adik aku kan? xkan nk mcm fahrin ahmad ke? dude harlino ke kan?? haha...
walau apa pun,kamu tetap chumil di ati kakak mu ini...
My Little Boy, i always love u..forever n ever...u are my boy...dont be naughty...u are only the boy that umi and abah can gave their hope...dont become tanggang....become the good boy and good son..don't skip your pray...read AL-Qura'an always...We love u dik....

















































































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...