بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Sabtu, 26 Februari 2011

dia..dia...dan dia..bukan jodoh saya...sebab...??


ahaks..kali ni tajuk entry aQ sangat panjang...panjang ker?? hahaha...panjang 2 satu hal..tergantung pulak...huhuhu...."dia..dia..dan dia bukan jodoh saya"...hurmm..xtaw nape aQ ckp pasai ni...tetiba terlintas...hurm...mcm yg aQ penah bc kat mana2 jela,yela,aQ kan rajin membaca orgnya...ehehee..ayat yg aQ ingat sampai hari ni ialah..." jika dia mmg jodoh kita,kita xakan berpura- pura atau berlakon didepannya"....senang citer, jadik diri sendirilah....kita xkan risau nk buat apa pun yg kita suka tanpa perlu berselindung apa2...xperlu jadi org lain semata2 utk menarik hati dy..sbb sume 2 xkan kekal..lama kelamaan dy akan tahu semuanya...lagi satu, bila kita berada didepannya,kita mcm nk acting,kalo selama ni x ayu,tetiba kontrol ayu...kalo sblm ni x cun,tetiba control cun..kalo sebelum ni singa,tetiba jd meow...haha..lebih kuranglah..hehe..bende2 ni akan buat kita xselesa jika sekiranya kita sebenarnya berpura2...dah terang lagi bersuluh,dy bukan lah jodoh kita..mungkin kita just minat kat dy jer..xlebih dr tu...carilah seseorang yg kita selesa dan teak perlu berlakon,hanya jadi diri sendiri sahaja..itu adalah sebaiknya...AQ tahu,kita semua buknannya sempurna,oleh itu,carilah insan yg boleh terima diri kita seadanya.kerana kita akan hidup dengan dy bukan sehari - dua,tapi sepanjang hayat kita..alangkah indah jika sekiranya kita api,dy yg jadi airnya,..semuanya berlawanan..itulah yg akan mengindahkan sesebuah perhubungan itu...pesanan aQ, " be your self"

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...