بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Jumaat, 27 Mei 2011

gadis 27 may

salam
seriusly..waktu ni je baru aku berkesempatan untuk on9..dr pagi sampai malam, aku berkrusus..penat dowh...
samapikan nak post sesuatu kat blog aku sempena hari lahir ku pun xsempat..huhu..
emm.sepena hari lahir aku yg ke 22 ni,
xde ape yg secial..
mcm 21 tahun yg lalu jugak..
aku xkisah pon, sbb aku dah biasa,
even tanpa hadiah, tanpa kek,
aku tetap bersyukur,
sbb aku masih wujud dimuka bumi ALLAH ini..
semua tu dah memadai..
dan aku dapat hadiah yg amat bermakna dari my LURVLY UMI..

" selamat hari lahir..semoga panjang umur dan murah rezeki dalam hidup.
esok lebih baik dari hari ini itu tanda hidup kita beruntung"

thats my luv mum wish..
aku duk berjauhan skrg ngn my family..
tp, pd mlm bday aku tu, aku tak tahu la kenapa aku asyik menangis,
entah kenapa jiwa aku terlalu mudah tersentuh...
hurmmm..
ada 2, 3 perkara yg buat aku terkilan,
org yg aku harap2 wish bday aku, xwish pun..
i dont' know why..
sepanjang 6 tahun ni dy xpenah lupa nk wish utk aku..
xpela, maybe dy dah boring..
rakan2 fb pun ramai yg wish bday kat aku..
alhamdulilah...
xpela, apapun, aku mengharapkan yg terbaik utk kehidupan aku dunia dan akirat..
insyaALLAH..
moga aku dapat membalas jasa org tua aku wlpn sebenarnya xterbalas
ok lah..
aku nk wish utk diri aku..xpe kan..ehehe

happy birthday tea'ah..
sweet 22th..
moga ALLAH selalu merahmati hidup aku
dunia dan akhirat..
gadis 27 may..
that's me
^__^



Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...