بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Isnin, 12 Disember 2011

cara nak cover malu

salam...
apa khabar sume...??
hopefully sihat2 walafiat hendaknya...insyaALLAH...
oke, kat sini Fz nak share something dengan you o'lls sekalian...

tip2, nak cover malu...bende2 ni sesuai dibuat jika terjadi kat universiti jek..hehe

1) jika tercuit @ terpegang bahu orang len *Sbb kite mati2 ingat die member kite@someone yg kite kenal.
   caranya : Cakap kat orang tu, " maaf eikh, td saya nampak ada serangga kat bahu awak,sy takut serangga berbisa jer,jd sy tlg buang la"
  tp, yg lelaki jgn ngade2 nk p wat kat pmpuan lak, maybe korang akan dapt penampar free..hahaha

2) bila tersalah duduk kat makanan org len *maybe msa tu tuan empunya mknn pegi beli minum ke, basuh tgn,etc la kan,xkisahlah apa sbbnya, tp,korang dah duduk kat mknn die..
   caranya: 'oh, mknn awak ke? nasib baiklah..td sy nampak ada org nk curi mknn ni, jd sy tlg jagakan jap   sementara tunggu member dtg..hehe

3) tersalah ambil pesanan- maybe pesanan yg sama
  caranya; ala, apa susah, makan jela,dah korang dah bayar kan? nanti pandai2 la die..hahah..jahat tak?? hehe

4) Tersalah naik bas
   caranya; wat2 kene histeria,confirm bas berhenti. then bile bas dah stop, apa lg,turun jela...

5)kalau lambat masuk kelas
 caranya; masa melangkah masuk ke kelas tu, buat2 jatuh pengsan. konfirm xkene marah..hahahahaha* jgn amalkan selalu mcm ni. nt org akan ckp korang kene sindrom morning class..hahahha

*setakat ni dulu ekk, nt ada penambahan, Fz  update lain...hehe..salam..:)



Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...