بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Khamis, 22 Disember 2011

terima kasih^^

salam...
hye semua..ketemu lagi kita yaa...
apa khabar semuanya??
cik teah doain kalian baik-baik aja..insyaALLAH..
*wahhh..cik teah bisa ngomong indonesia yaa.asyikkkkk...hehe

okey, entry ini cik teah mau tujuin sama friends aku dari seberang,, siapa lagi kalo bukan

eryprihananto

 iyaa..aku nggak kenal dekat sama c ery,cuma aku mau ucap terima kasih sama ery kerna sudi teman sama aku dalam blogger juga facebook..aku hargai dehh. walaupun aku kadang-kadang nggak ngerti apa yg kamu tulis dalam blog kamu dan aku juga tahu kok kamu pun nggak ngerti apa yang aku tulis...tp,kamu baik bangat..hehe..

nggak dilupa juga buat blogwalker yang lain yang sudi jengukin and baca entry aku...aku senang bangat..^^

aku harap kite tetap jadi teman ya.? kalau aku mahu pergi ke indonesia..kamu bawa aku jalan-jalan ya..haha..iya..sori deh kalau ngomong-ngomong,aku salah ngomong...
iya si  ery, aku pamit dulu..jaga diri kamu ya..
daaaa ery..
salam^^

2 ulasan:

Ery Prihananto berkata...

Alhamdulillah bisa..tersanjung deh,makasih ya.
Aku juga senang punya teman kaya teha :)
Tapi mau pamit ke mana teh??

..cik cT faTiha Tea'ah... berkata...

yaa..enggak la sih ery,aku nggak kemana-mana deh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...