بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Rabu, 21 Disember 2011

marah bukan benci tapi sbb syg

salam...

marah selalu dikaitkan dengan benci kan??
apa korang punya opinion??
mmg zaman tak tahu apa zaman kecik2 dulu, cik teah akan pk bahawa umi dan abah xsyg kak cik teah gara2 kene marah, n cakap beliau2 xsyg kat cki teah..*ish22..xpatut betul kan??
alaaaa, mcm yg cik teah ckp td la, zaman kecik2, xtahu apa sgt...hehe
tp, bila dah semakin dewasa ni, baru cik teah faham sesuatu..

-marah bukan benci tapi sbb syg-

agree x?? banyak reason cik teah ckp mcm ni..
yela kan,kalo x kene marah, kite xkan tahu kesilapan kite..then kite tetap akan ulang bende yg sama jugak..right??
n kalau dah kene marah@ rotan, kite akan jd serik n automatik xkan ulang kesalahan yg sama sbb takut..kan?? that's simple things..


no need to thinking more than that..anggap saja apabila kite kene marah anggap ia sbg satu perkara +ve dan sebagai pembelajaran utk kite perbetulkan kesilapan.
so, biler kene marah tu, x mo majuk22...*merajuk



mcm parents yg marahkan anaknya* itu sbb beliau2 nk yg terbaik u anak2 die..*jd, kalo wat salah n xtegur, maknannya xsyg ekkk???haaa...yg tu cik teah no komen..yg tukene ty yg paakr..ini just pendapat cik teah yg biasa2 jer..huhu


okey,that's oll....see u later..daaa..

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...