بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Ahad, 18 Disember 2011

zaman dulu-dulu

salam...morning peps..

hehehe..speaking la pulok...

ok2..utk pagi yg indah, damai dan ceria ini, cik teah,*dah tukar nama dah..hehe..
nk bercerita sal kenangan zaman sekolah dulu..zaman kecik2 @zaman belum baligh katakan...hehehe..

masa sekolah rendah dulu, cik teah ni merupakan pengawas kat sekolah..well, pengawas kan, kene lah berdispilin,,,utk jadi contoh dan tauladan kepada yg len...
tp,pengawas pun ttp manusia biasa jugak kan??

biler bercakap masal manusia biasa,so kenelah buat apa yg kiter suka,,xkiralah pengawas ke x..

ni adalah perkara yg mengamit memori cik teah..



  • main permainan berebut tiang 
         game ni kira cam game 90 an kowt..sbb budak milenium skrgx men dah..best sgt men game ni...mesti ramai yg xberapa tahu game ni kan?? ok2, meh cik teah stori mori sikit..permainan die mcm ni,
       -kita memerlukan kwsn lalauan yg mmpunyai tiang kecil yg bulat *dulu, parking kete cikgu selalu jd mangsa..hehe..
       - pemain die mestilah 5 org..nt undilah sape yg kene duk tgh tu..
       -then, 4 pemain td, pegang tiang masaing2 kat empat penjuru tu..
       -pastu, selalu bertukar2 tiang..make sure berkerjasama n mesti buat dgn cepat kalo takut tiang kite kene amik ngn penjaga td..sape yg tiang die dah kene 'rampas', die pulak yg mesti duk tgh..n permianan akan berterusan hingga dah penat..hehe

credit gambar to
bat3sya.blogspot.com
lebih kurang cenggini laa..
macam mana?? best?? nt adik2 try la main..jgn ganas2 sudah lah,nanti jatuh, susah...^^

  • panjat pagar



credit gambar to  rohahassan.blogspot.com     

okey,cakap pasal panjat pagar pulak,bukanlah cik teah panjat pagar sbb ponteng kelas..cik teah panjat pun pagar yg dah kene kopak..hahaha...panjat pagar utk pergi beli mknn kat luar pagar* kedai kat belakang sekolah yg jual mcm2 laa...huhu..budak2 kan, mesti nk cari mknn ringan..tp, bukan cik teah saja taw.ramai lg yg bersekongkol...mula2 tu, takut gakk..yela, mana leh kuar dalam waktu sekolah..kalo kantoi ngn cikgu,habissss...dah la cik teah ni pengawas yg baik..hahahaha..baik ker?? dah2..xabis2 puji diri sendiri..^^


  • jaga pagar utama


haaa...ni lagi satu agneda best masa selolah..berjaga kat pintu pagar sbb nak tulis nama budak datang lambat ke sekolah....ingat lagi dulu, just guna buku 3 lima..@ buku 555 je,,,hehe...agak2 ada lg x buku tu skrg???

taraaa..akhirnya jumpa gak kat google..thanks pak cik sbb selalu mudahkah idup saya..hehe



actully, banyak lagi sebenarnya...sumenyer menggamit memori...sesungguhnya zaman kanak2 adalah zaman yg paling indah....

ok, setakat ini dulu kot..nanti kita jumpa lagi

salam sayang sesayangnya..

cik teah

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...