بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Jumaat, 17 Jun 2011

abah

salam...
erm..19 hb jun 2011 ialah hari bapa sedunia..
aku ada terbc entry kat beautifulnara...seyes aku jadi sebak...terus ingatan aku menerpa kpd abah kat rumah...abah aku bukan mcm bapa og lain..kalau ayah org lain ketipkan kuku ke, ape ke, not my abah..abah aku seyes aku ckp, dy xpandai nk tunjuk yg die syg kat family..tp, kami tahu die mmg syg kat kami walaupun die garang....masa kecik2 dulu, kalau nk dibandingkan ngn my umi. umi jenis pukul dgn rotan..tp abah 'pukuL' dgn perkataan dan 'ayat2' yg menusuk kalbu..kiranya lebih kpd psikologylah..haha..sehinggakan aku penah anggap abah benci kat aku..yela, waktu tu kecik ag..xfaham...
abah ni, masa anak2 kecik die akan manjakan..aku dapat tgk semua tu die wat kat adik2 aku..
yg bongsu tu, kemana je die pegi mesti bawak..beli tu,beli ni,tp..bile dah besar panjang, die akan tunjukkan syg die ngn cara lain lak...
okeh, abah aku ni mmg kacak,for me laa..even anak dah 8 n cucu nk masuk 2, masih maintain ag..
abang aku yg sulung tu, perut nk keterdepan dah...hahaha
abah aku seorang yg bertanggungjawab....yela, semua bapa mmg mcm tu an..hehe
okeh, aku ingat ag baru2 ni, aku mintak duit ngn umi.pas tu,abah yg masukkan duit tu,
then, die coll nk gtaw duit dah masuk,
ok, yg wat aku terkejut tu, die kata salah number..ingatkan mak sedare aku kat kL.
ai abah, td abah tekan number sape?? hehe..
pas tu, belum sempat aku ckp pape, terus die gtaw, duit dah masuk..n terputus..huhu
abah mmg mcm tu kalau telefon ngn sape pun..xpenah ada penututp..hahaha.
aku citer kat umi n umi gelak je..sbb dah taw perangai abah..
aku bersyukur dapat seorang lelaki yg bernama JAMALUDIN MAHMOOD as my father..
i luv u abah,
<3 for the rest of my live...<3




sincerly,
***fatihatulzahra***


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...