بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Khamis, 16 Jun 2011

nokia ku


salam...
ermm.semakin nak dekat nk balik ni,
semakin malas lak nk 'mengupdate' blogy aku ni...
hurmmm..feel nak balik tu mmg xdpt nk dilawan dah..
huhuhuu...
impian aku sejak berkurun lagi..hehe..
ok,berbalik kpd tajuk,
ermm...pelik ke aku guna henset nokia 1280??


xpaham aku..aku pakai enset murah n cikai mcm ni pun, ada org gelakkan aku..
well, aku sebenarnya bukan xmampu nak beli enset canggih2, yg ada kamera ke, 3G ke, n wat so ever la fungsion die..tp, sbb aku mmg xmau..aku xsuka sesuatu yg leceh..haha..aku ni kan seorang yg simple? asal boleh coll,boleh mcg, sudah..itu dah cukup bg aku, xperlu mahal2..lagipun, enset cenggini senang nk jaga.die terjun kat mana2 ke, jatuh ke, tetap maintain ag..elok ag..kalau enset mahal2 tu, alamatnya masuk wad laa..eheee..lagi satu, enset ni, klau wat baling ayam pun boleh nazak ayam tu taw?..ok, lagi reasonnya aku suka enset cam ni ialah jimat bateri..hehe..aku mmg sgt2 malas utk cas enset..so, dgn enset ni, seminggu pun sempat taw die tahan..
so, bagi aku, enset cam ni lagi senang..so, sape2 nk gelakkan aku, nak perli aku, silakan ya...ada aku kesah derr???ahakss
janji hidup aku bahagia dan aku xminta duit ngn korang nk topup ok..
hehehe


setakat ni dulu,
sincerly.
**fatihatulzahra***

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...