بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Sabtu, 18 Jun 2011

kasih ke syurga

salam..
okeh, aku baru pas abis melayan cerekarama sempena hari bapa td..tajuknya ialah kasih ke syurga, lakonan nasir bilal khan, zila bakarin, juliana evans, shah iskandar dan lain2..cerekarama ni lebih kepada ttg pengorbanan dan kasih sayang seorang bapa yg telah dipisahkan dari anaknya darinya..for me, citer ni ok, cuma ada cket2 kelemahan 2, bisalah kan...moral dan pengajaran citer tu yg penting..meh aku citer cket sinopsis citer ni..
amran(nasir bilal khan) merupakan seorang pemandu teksi, die ada 2 org anak, kasih(juliana evans) n ariff(shah iskandar)..die seorang bapa yg penyayang..isteri die nama apa tah, lupa, tp dibwa oleh zila bakarin. satu hari , amran ni dpt tgkp bini die ni curang ngn joni..pas tu, die ceraikan dgn talak 1..pas tu, bini die lari ngn joni bawak anak2 die skali..n kawin ngn joni..ok, kat sini lah bermulanya citer bile semakin besar ni, anak2 die ni makin rosak..si kasih pulak kene rogol ngn joni..amran tetap usaha utk cari anak2 die..then, nak dijadikan citer, amran telah selamatkan kasih yg waktu tu mengandung (hasil luar nikah) dgn kekasih die,wan.ok, c ariff lak diajar jadi pengedar dadah oleh joni..amran ni akan selalu 'muncul' setiap kali anak2 die ni kesusahan..then, satu hari ariff sembunyikan dadah bernilai rm100.000. then joni cari n nk bunuh die..masa tu gak, kasih dah lahirkan anak. bekas isteri die g cari mintk selamatkan ariff. rupa2nya, ariff dah pakat ngn polis utk tangkap joni..then, amran telah selamatkan ariff dr kene tembak..amran nintak anak2 die bg peluang kpd die..dan, diorang terima dan c ariff akan ke pusat serenti..

so, cam ne? korang tgk xtd? kalau xsempat, xpe, nanti mesti ada ulang siarnya..tp, lambat la...hehe..tp, lakonan juliana evens perlu diasah ag agar lebih real n dpt hidupkan watak..nasir bilal kahan tu, xyah ckp la mmg dah otai kan...zila bakarin tu, agak seksi cket...hehe..k lah,
setakat ni dulu,
sincerly
***fatihatulzahra***

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...