بسم الله الرحمن الرحيم.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG

C cantik & C hensem ^__^

kata- kata aluan dari pemilik syarikat

*TERIMA KASIH SEBAB SUDI MENJENGAH KE PAGES YG X SEBERAPA INI...
*PAGES INI DIBINA BERTUJUAN HANYA UNTUK LUAHAN HATI,FIKIRAN,CAMBAHAN IDEA PEMILIK SAHAJA
* PENDEK KATA HANYA UNTUK SUKA2 N HEPI2 SAJA
*TAK MAHU GADUH2 YER?
*PEACE NO WAR..(^__^)V

Terdapat ralat dalam alat ini

Selasa, 14 Jun 2011

go back to my hometown..

salam...

alhamdulilah...setakat hari ni, aku kini tinggal 2 kelas ag,wah..i really fully excited nak habiskan kelas yg bersisa ag tu..it's mean that, i have only 1 quiz before exAm, at 19 june 2011 at 9.00 a.m..wah.,pagi tu beb..pas tu, ptg tu,ape ag, pegi changlun la..lepak2 kat c2 dulu sblm naik bas yg dijangka kol 8.30 p.m..insyaALLAH..i really2 excited about it you know??? ahaksss....eheee..
dan insyaALLAH aku akan tibe di kelantan yg tercinta itu maybe 7-8 jam lepas tu..tp, xsure gak, sbb bergantung kepada driver bas gak..kalau yg jenis berhenti byk,lambatlah sampai..

seriously, aku sebenarnya lebih suka kalau driver bas tu bawak dlm kadar biasa je sbb aku ni 'pemabuk' cket..so, kalau bas laju, asam pulak xde, mula lah nak kuar muntah hijau tu...pening weh,driver bas bwk mcm nk terbang kdg2 tue..takut aku taw..dah la aku ni jenis suka tdo dlm perjalanan,yela, nk elak pening,...tp, bonda aku xgalakkan sgt tdo sbb dy risau takut ada pape je..

then, satu ag reason aku suka sampai lambat ialah sbb xnak susahkan bonda dan ayahanda aku..yela, kalau aku sampai kol 4 pg, terpaksa lah beliau2 ni, bangun pg2 buta semata2 nk amik aku...aku kan duduk kat daerah machang,bas xkan lalu kat machang sbb die nk terus ke kb.so,kene lah aku berhenti kat tanah merah.sbb paling dekat..



bukan xnak berdikari, masalahnya, pepagi buta, nak naik ape weh? ade ke bas? mmg kereta sapu ada, tp confirmlah bonda aku xbg..bahaya..ok, then, the best thing yg aku suka masa syg2 aku tu dtg amik aku ialah bile syg2 kecik aku tu terkedek2 nak sambut aku turun bas, n berebut nak angkat beg aku..pas tu, bile aku kat atas kete, malu2 lak..kononnya...haha..miss them a lot..

setakat ini dulu,
sincerly,
***fatihatulzahra***

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...